THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pages


WWW.FARAHANA90.BLOGSPOT.COM

Friday, September 9, 2011

Menghabiskan Masa Bersama Sahabat DI Tambun..

CuTi-CuTi BeRsAma Kawan Lama

gambar ini sudah lama tapi baru sekarang I nak post..hehehe...pergi lost world of tambun...
wow..memang seronok sangat-sangat...yang join aktiviti ini ialah I, Ratna, Umi, Husna, Acap, Mazree, Hafizie..
mmemang percutian yang sangat menarik walaupun dekat dalam negeri kelahiran I..hehehe...
tidur hotel beramai-ramai tetapi bilik lain-lain k..hehehe...hotel yang kami duduk murah je berdekatan dengan MGS...promotion RM50 sahaja....murahkan...???buat apa hotel mahal-mahal..sebab bukan duduk hotel sangat pun...untuk tidur je...janji selesa...

memang rasa puas hati...pagi hingga petang bermandi-manda di lost world...before pergi sempat shopping di GIANT berdekatan..hehehe..semata-mata nak cari seluar mandi..hehehe...kalau asyik bercerita sahaja mesti bosan kan..kadang-kadang melalui gambar pun boleh menyampaikan 1 cerita juga kan...so saya post gambar sekali......



 I suka picture ini...


 pose maut..hehehe


gadis-gadis melayu...hahaha..


time ini hujan tapi relax sudah...


macam amalina & iwan bawah pokok pisang
ini versi mazree & ratna bawah pokok cendawan..hehe




bersantai ...


gambar ini membuatkan kami teringat sesuatu...
nak bagi semua orang dalam gambar ini
so,terpaksa mgunakan khidmat abang penyelamat..
tapi abang 2 kata byk kerja padahal dia dduk je..
abg pnyelamat lain yg tolong...
btw thanx..hehehe


peace yoooo...hehehe
umi, I and Una..


I and Ratna





gaya-gaya orang masuk air..hehehe


 perenang yg handal..go acap..hehe



Una and Ratna





model terkini...hehehe



thanx fizi...sbb snap pic kami..hehehe



tak ada tempat lain ke??ceruk ini gak nak bergambar..hehe


dah puas mandi kita balik...sejuk dan kecut satu badan ini..hehehe
memang kenangan paling seronok...this best memories....

dalam kesejukkan..


selepas bersuka ria di sini..kami balik ke hotel..untuk segarkan badan...
pada malam itu kami perkena nasi dan lauk yang sedap...
makan besar..open table...dekat stadium..sedap..
thanx to acap sebab blanje kami makan besar....


harap anda semua terhibur..
tunggu post yang seterusnya..


Blogger Themes

2 yg berani menyokong farahana90:

azah87 said...

bestnya kumpul ramai2 n enjoY!!hehe..tumpang gembira..

farahana said...

azah87 : mmg best sgt...tq..hehe

Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...