THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pages


WWW.FARAHANA90.BLOGSPOT.COM

Thursday, June 14, 2012

nando's VS secret recipe......

b4 jalan2 cari makan..hehehe



dah lama x updates blog ni..
dah berhabuk and bersawang dah blog i ni...hihi
jom kemas..!!aik..pe kena mgena ni..hehehe

today! I nk share pasal makanan lagi...biar korang semua terliur tgk...(kejam)..hehehe
nando's VS secret recipe???why???
sbb kedua2nya ada makanan yg sangat2 sedap dan lazat..(cm same je maksudnya lazat dan sedap)..hehehe
bila korang tengok mesti korang rasa nak pergi serang kedai2 ni kn..hehehe...
kesian korang kena baca panjang2...so, amekaw...picture2 yg terliur..hihihi



NANDO'S

pembuka nando's



spicy+peri2...orange juice kaw2...
1 lagi hot n spicy x sempat nak snap
sbb abg mok dh telan abes...hehehe



ape ni???periuk ape la tgh2 ni..hehehe



tadaaaa...nsi arab...+ peri2..






saat2 akhir perut nak penuh...hehehehe




tamat la NANDO'S....
jemput la mencuba...
cewah..cam duta plak kn...
blom cuba blom tahu...


dapat air terus nk main serbu je..
sbb haus sgt...
time shopping...




chocolate blend



air ape ni ek???lupa da..
kopicino kot gamak nya..
hehehehe


juice apple asam boy...



mee curry



chicken chop rice



satay rice rasa nya...hehehehe...



tamat da al kisahnya tentang SECRET RECIPE....
selamat mencuba ek...
sedap semuanya..memang kenyang sangat2 lepas makan semua ini..
hehehehe
lepas ini nak updates pasal nano white...
dan
diana danielle...
nantikan ek...hehehehe



esperar mi proximo post
espero que todos disfruten




Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...