THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Pages


WWW.FARAHANA90.BLOGSPOT.COM

Friday, September 16, 2011

Delicious..yummy...

dulu saya pernah cerita pasal kenny rogers...kan kan???sedap tak terkata...
kalau makan selalu pun tak akan gemuk pun..sebab segala-galanya kurang..sebab itu "less fats less salt and less calorles"....hehehe..click here
banyak pilihan kalau u all lihat dalam link yang I bagi tadi...
harganya agak berpatutan lah juga...
cerita banyak pun tak guna juga kalau tak rasa...
mungkin melalui gambar boleh u all rasa nikmatnya...hopefully...




kenny rogers roaster..


macam biasa..muffin in set...coklat and vanilla...


set yang paling I suka...u all must try k...


air yang I minum ini namanya
"Jewel Treasure"(a refreshing concoction of orange & strawberry flavour with jelly bites)



 tengah mencuba..macam pelik je rupa I ni..hahaha


first coffee house ipoh..click here 


udangnya tak berapa best lah sebab tak besar...
tapi rasanya sedap sangat-sangat...


dah nak habis baru terinagat nak snap pic...hehe

dessert...boleh pilih..mangga..manis..so sweet...

muka kenyang..hehe


seafood di setiawan perak
tak sempat nak snap sebab sampai je makanan itu terus serbu..hehehe
glojohkan..sebab sedap sangat...so ini je yang mampu tunjuk and sempat..


apa kegunaan ini???untuk ketuk.................di bawah ini..

ketam masak cili kering..sedap...pelik kan....


Domino's pizza click here 

cake ini memang sedap sangat..
sebab dalam ada coklat cair..


perhh..terbaik lah makanan ini...RM55 sahaja...


burgers mcd..

mcd chicken


cake bufday...


cantik tak???love..for my mum..
happy bufday...



yeahh!!!i do just for my mum..

mum, i hope u like it...

penat jalan kaki..so???hehehe


first day eid...opss..edit plat num..hehe




ini sahaja yang I boleh berkongsi...
hopefully u all enjoy dengan entry I kali ini...


harap anda semua terhibur..
tunggu post yang seterusnya..

0 yg berani menyokong farahana90:

Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Search This Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...